Waarom is het juist belangrijk dat je een goede skincare routine hebt…
Dit is de stap naar een mooie gezonde huid. Je huid is je grootste orgaan en daar moet je zuinig op zijn. Dagelijks wordt je huid blootgesteld aan vuil, make up, zonlicht en zo zijn er nog meer factoren.
Die mooie gezonde huid krijg je niet voor niets, je zal er echt iets voor moeten doen. Het begint thuis in je eigen badkamer. Twee maal daags een goede reiniging van de huid. In de avond zodat je al je make up, vuil van buitenaf eraf hebt en je met een schone huid je bed in kan en je huid in de nacht kan herstellen. Bij het herstellen scheid je huid ook afvalstoffen uit. Daarom is het belangrijk dat je in de ochtend de huid ook goed reinigt.
Twee keer per week reinig je de huid intensiever, door te exfolieren. Je verwijdert de dode huidcellen. De stimulatie met exfolieren is belangrijk om ook het verouderingsproces te remmen.
Geef je huid een boost met een intensief masker.
Natuurlijk ligt de bal niet alleen bij