Dermapen behandelingen levert veel voordelen op

 

De Dermapen is een uniek apparaat dat beschikt over kleine naadjes. Deze naaldjes vibreren de huid door te prikkelen. Door de diepte op de millimeter nauwkeurig in te stellen worden er gecontroleerd kanaaltjes in de huid gemaakt zonder de opperhuid te beschadigen. Vanuit die kanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet. Hierdoor wordt de aanmaak van elastine- en collagenevezels gestimuleerd. Deze eiwitten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. daarbij komt het voordeel dat de opnamecapaciteit van de huid tijdens de behandeling. Hierdoor kunnen hoge concentraties werkstoffen van de gebruikte producten optimale effectiviteit behalen.

Behandelindicaties:

Dermapen

  • Huidveroudering
  • Huidverslapping
  • Grove poriën
  • (acne) littekens
  • Hyperpigmentatie
  • Straie
  • Doffe huid.

Periodieke eenmalige behandeling of kuurverband

Als uw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Dermapen facial de manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies. Wanneer u intensievere behandelingen wenst, is het advies om de behandeling in een kuurverband uit te laten voeren.

Behandeling

Na het reinigen van de huid zal het geadviseerde product worden aangebracht. Dit kan een serum of een peeling zijn. Met vloeiende bewegingen zal de Dermapen over de huid bewogen. Tijdens de behandeling kunt u een prikkelend gevoel ervaren. Ook kan er afhankelijk van de behandelindicatie en de huiddiepte gebruik worden gemaakt van een huid verdovende crème, Emla crème. Deze crème kunt u op recept halen bij de apotheek en dient 45 minuten voorafgaande aan de behandeling op de huid te worden aangebracht. De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van Lycogel om het herstelproces van de huid te bevorderen.

Nazorg

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de behandelindicatie, kan de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypes zal dit snel verdwijnen, bij andere kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Ook kunnen er bij een diepere behandeling een licht schilferende huid ontstaan. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen afschilferen en de nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een minimale spf 30 en de juiste geadviseerde producten voor thuis te gebruiken. Sauna gebruik of intensief sporten in de eerste 72 uur na de behandeling raden we af.

Afspraak maken