Peeling

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan. Een Peeling(kuur) kan dan een uitkomst zijn. Ik maak hiervoor gebruik van de Peelings van DermaQuest. Deze zijn ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoren tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Behandelingen

Acne
Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen. De talgproductie wordt gestabiliseerd en onzuiverheden onder controle. De behandeling maakt de huid direct zacht en verfijnt de poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u de kans op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en vette, dikkere huidtypen.  Peeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.

Pigmentatie

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de gehyperpigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en houden de pigmentproductie (melanine) onder controle.  De behandeling zorgt voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler. Peeling mogelijkheden: MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel, Lactic Acid.

Huidveroudering
Deze huidverzachtende en verjongende behandeling zorgt voor geweldige resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. Deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een verslapte huid en schade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt gladder, strakker en stralender. Peeling mogelijkheden: Power Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

Normale huid
Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper of om de huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte peeling. Peeling mogelijkheden: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer

Grauwe huid
Een intensieve behandeling om de huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en zonbeschadigde huid kan deze extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype m.u.v. de gevoelige huid. Peeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfcaer level I & II.

Welke peeling is het beste voor uw huid?

 

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte: van lichte die progressief resultaten boeken met een kleine herstelperiode, tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we de specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we, samen met u, kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Om optimaal resultaat te behalen worden de peelings in kuursverband aangeboden en ondersteund door specifieke DermaQuest producten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies.

Hoe werkt een Peeling behandeling?

Bij een Peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en de huidindicatie systematisch verbetert. De uitvoering van de behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze bestaat uit de volgende stappen en is bewezen effectief, daarnaast zorgt het voor het meest optimale resultaat.
1: Reinigen
2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Peeling
3: Peeling
4: DermaQuest producten
5: Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Is een Peeling pijnlijk?

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Peeling. Dit kan varieren van een tinteling tot een licht branderig gevoel. Om dit te verzachten is het mogelijk de huid te verkoelen om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat is de hersteltijd van een Peeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Peeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien. Dit zal snel afnemen. U kunt meteen uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies die u meekrijgt nauwkeurig opvolgt en ten alle tijden een zonnebescherming Spf 30-50 gebruikt.

Beschikbare behandelingen

De dermapeeling behandelingen zijn er in drie categorieen:
– Mild: € 70
– Medium: € 85
– Intensief. € 100

Bij elke beschikbare behandeling is aangegeven in welke categorie de peeling is.  Buiten alle onderstaande behandelingen is er tevens ook een mogelijkheid tot een Maatwerk Combi behandeling. Deze behandeling is nog intensiever en is uitsluitend mogelijk wanneer u al eerder een peel behandeling heeft ondergaan en wanneer u thuis de geadviseerde producten gebruikt. De maatwerk Combi behandeling is vanaf € 125.

Afspraak maken