Winnaar Dutch Beauty Award 2021 Beste salonbehandeling

 

Het juryrapport luidde: 1e “De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ondekt én aangepakt. Fijne natuurlijke bodyproducten worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping weldadige warmte en ijselijke kou. Bijzonder en effectief”.

 

Huidverbetering anno Pelle Sana (nu)

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van de Body Peel Touch. Door de puurheid en ook zeker de zeer werkzame ingrediënten van Eminence Organics ondergaat de huid een transformatie. De manuele bindweefselmassage, cupping en koutechnieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierin beïnvloed: er treedt een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om het vocht  af te drijven en de aanmaak en  kwaliteit van het collageen en elastine vezels te bevorderen.

Dit resulteert in een verbetering van de soeplesse van de huid (verbetering van het bindweefsel), vermindering van centimeters, afhankelijk van het stadium: vermindering of verdwijnen van cellulite (panniculose).

 

Afspraak maken