Bindweefselmassage verbeterd de huidconditie

 

Bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van ons lichaam. Het bevind zich overal in ons lichaam, zelfs tussen de organen. Het is vergelijkbaar met cement tussen de stenen van een huis. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen, gewrichten en spieren en bepaalt hun vorm. Bindweefsel kan behandeld worden door middel van een bindweefselmassage.

Wanneer kun je een bindweefselmassage inzetten?

Als bindweefsels rekken dan krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om uw huidconditie te verbeteren. HetAcne bevordert de doorbloeding, zet aan tot cel vernieuwing en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Het vermindert blokkades en verstevigt het bindweefsel. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Dus super om in te zetten als rimpel en littekenbehandeling!

 

De bindweefselmassage is een massage op het diepliggende weefsel. De intensiteit wordt afgestemd op de reactie die u als client geeft. Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt een advies gegeven over het aantal behandelingen.

 

Kunt u na de behandeling direct uw dagelijkse bezigheden weer oppakken?

Ja dat kan zeker. Wellicht is de huid rood gekleurd na de behandeling, dit valt eenvoudig te camoufleren met Lycogel. In de dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen.

 

Wilt u weten of bindweefselmassage voor u een oplossing kan zijn? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met een huidanalyse.

Afspraak maken