Let’s talk about… DERMAPEN
De Dermapen is een uniek apparaat dat beschikt over kleine naadjes. Deze naaldjes vibreren de huid door te prikkelen. Door de diepte op de millimeter nauwkeurig in te stellen worden er gecontroleerd kanaaltjes in de huid gemaakt zonder de opperhuid te beschadigen. Vanuit die kanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet. Hierdoor wordt de aanmaak van elastine- en collagenevezels gestimuleerd. Deze eiwitten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. daarbij komt het voordeel dat de opnamecapaciteit van de huid tijdens de behandeling. Hierdoor kunnen hoge concentraties werkstoffen van de gebruikte producten optimale effectiviteit behalen.
๐—•๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€:
Huidveroudering
Huidverslapping
Grove poriรซn
(acne) littekens
Hyperpigmentatie
Striae
Doffe huid
๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ผ๐—ณ ๐—ธ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ
Als jouw huid al enige tijd weinig onderhoud heeft ondervonden dan is een Dermapen facial de manier om binnen te stappen en uw huid wakker te schudden en te verbeteren. Dat is in het bijzonder het advies. Wanneer je intensievere behandelingen wenst, is het advies om de behandeling in een kuurverband uit te laten voeren.