Lets talk about…. CELLULITIS
Wat is cellulitis? Cellulitis, ook wel sinasappelhuid genoemd, is een verandering in de vetcellen van de onderhuidse bindweefsels. Het weefsel onder de huid wordt omhoog geduwd wanneer bepaalde vetcellen groter worden. Dit zorgt voor een sinasappelhuid. Cellutitis komt het meest voor op plekken waar het vetgehalte hoger is bijvoorbeeld je buik, benen, billen of armen.
De oplossing? Onze ๐๐จ๐๐ฒ ๐๐ž๐ž๐ฅ ๐“๐จ๐ฎ๐œ๐ก kuur! Met deze ๐ƒ๐ฎ๐ญ๐œ๐ก ๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐ฒ ๐€๐ฐ๐š๐ซ๐ winnende behandeling pakken we je cellulitis aan!
Een gezonde huid realiseren met de kracht van de natuur! De puurheid in combinatie met de zeer werkzame ingrediรซnten van Eminence Organics ondergaat je huid een transformatie.
De behandeling bestaat uit een manuele bindweefselmassage, cupping en koutechnieken. Die prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden beรฏnvloed; er treed een sterke doorbloeding op waardoor het lichaam aangezet wordt om vocht af te drijven en de aanmaak en kwaliteit van het collageen en de elastinevezels te verbeteren.
๐ƒ๐ž ๐๐จ๐๐ฒ ๐๐ž๐ž๐ฅ ๐“๐จ๐ฎ๐œ๐ก ๐ณ๐š๐ฅ ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ก๐ฎ๐ข๐ ๐ญ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฏ๐ข๐ ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐œ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ฎ๐ฅ๐ข๐ญ๐ข๐ฌ ๐ญ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฆ๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง!
6 behandeling +1 gratis
A โ‚ฌ95 voor 60 minuten.
Interesse? Neem snel contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!