Heb jij last van?

Hyperpigmentatie

Melasma (zwangerschapsmasker)

Ouderdomsvlekken

Comedonen (mee-eters)

Milia (gerstekorrels)

Fijne lijntjes en kleine rimpels

Acne

(acne) Littekens

Grove poriΓ«n

Zonbeschadigde huid

Droge / schilferende huid

Verslapte huid

Vette huid

Dan pas de Microdermabrasie misschien wel bij jou?

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij m.b.v. aluminium-oxide kristallen de bovenste dode huidlaag wordt verwijderd. Hierdoor ontstaat er direct een glow omdat nieuwe, levende cellen zichtbaar zijn.

Tevens bevordert microdermabrasie de aanmaak van nieuw collageen. Hierdoor worden fijne lijntjes minder, de huid wordt dikker/steviger en de weerstand tegen het verouderen wordt groter. De aluminium oxide kristallen die worden gebruikt zijn het meest harde materiaal. Gedurende de behandeling wordt de diepte en intensiteit zeer nauwkeurig bepaald om het gewenste resultaat te behalen. De behandeling is pijnloos.