Door de puurheid van de Éminence Organic Touch –een rustige en diepgaande weefselmassage van het gelaat en decolleté – én door de natuurlijke en zeer werkzame producten van Éminence Organics ondergaat de huid als het ware een metamorfose.
Terwijl de massagetechnieken zwaktes, verklevingen en blokkades opheffen, dringen de werkzame ingrediënten van de huidverzorgingsproducten diep in de huid om te ontgiften, te hydrateren en dode huidcellen te verwijderen. De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing.
De Éminence Organic Touch staat garant voor huidverbetering anno nu.
Het past bij de tijd van duurzaamheid dat organische huidverzorgingsproducten- en behandelingen tot hetzelfde of tot een nog beter resultaat leiden dan synthetische varianten.
En dan zónder nadelige bijeffecten.
Are you ready for it?