Als eerste in Nederland bieden we een nieuw en uniek concept aan in natuurlijke verbetering van de huid én gezondheid van het lichaam. Ontwikkeld door Green Touch Education in samenwerking met Éminence Organics.
Deze volledig manuele en intensieve behandeling van het lichaam is een ware doorbraak in huidverbetering op een natuurlijke manier.
Wat maakt deze behandeling zo bijzonder?
De Body Peel Touch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich bevindt tussen de huid en de spieren. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.
Het bindweefsel is de afvalberg van het lichaam
Een bodyscrub, diepe bindweefselmassage, cupping, warmte en koude technieken prikkelen het bindweefsel en stimuleren de hierin gelegen zenuwuiteinden. De bloedvaten en lymfe worden hierdoor beïnvloed, waardoor een sterke doorbloeding ontstaat en het lichaam aangezet wordt om vocht af te voeren en de aanmaak en kwaliteit van collageen en elastine te bevorderen.
Het resultaat en de voordelen
Dit resulteert in de verbetering van souplesse en versteviging van de huid en het bindweefsel, centimetervermindering en vermindering of verdwijnen van cellulite. De afvalstoffen (toxines) worden afgevoerd en het welzijn bevorderd, wat een gunstige preventieve werking heeft op de (huid)gezondheid.
Door de puurheid en werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. terwijl de massagetecnhieken de verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en het verwijderen van de dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.
Huidverbetering anno 2022.